Mijn favorieten

https://www.nwwi.nl/Data/CMS%20Bestanden/NWWIjpg.jpg
  
         


V&W Makelaars ook betrouwbare taxateur
 
De meeste consumenten nemen een makelaar in de arm voor aankoop of verkoop van een woning. Een taxatie is een vanzelfsprekend onderdeel van onze brede dienstverlening, want in sommige gevallen heeft u alleen een taxatierapport nodig.
 
Tijdens de taxatie letten wij onder andere op de volgende belangrijke aspecten:
  • staat van onderhoud
  • inhoud en oppervlakte
  • functionele indeling
  • kwaliteit van constructie en gebruikte materialen
  • rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad
  • ligging van de woning in de directe omgeving
 
V&W Makelaars zal indien nodig ook contact opnemen met de gemeente voor informatie over het bestemmingsplan. Verder doen wij kadastraal onderzoek om te zien of de constateringen in en om de woning overeenkomen met de gegevens van het Kadaster.
 
Een ander belangrijk onderdeel van het taxeren is de marktsituatie: de verhouding tussen vraag en aanbod in de regio. Het bepalen van de marktwaarde van een woning is onze specialiteit. Wij kennen als geen ander de regionale markt- en prijsontwikkelingen en weten de verkoopbedragen van soortgelijke woningen. Indien nodig waarschuwen wij (bij een nog niet gesloten koop) voor risico’s en behoeden u voor een (te dure) woningaankoop waar hij achteraf niet zo tevreden mee bent. Immers, de cliënt is het best gebaat bij een woning die ook over enkele jaren nog goed in de markt ligt.
 
In de tabel hiernaast kunt bij ons een NWWI taxatie aanvragen. Indien u geen gevalideerde NWWI taxatie nodig heeft, maar een reguliere taxatie dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 015 -214 29 09 of via ons contactformulier.