Mijn favorieten

Verkopen met V&W Makelaars


Graag laten wij eerst één van onze klanten aan het woord:
 
Wij hebben onze nieuwe woning gekocht en onze oude woning verkocht via V&W makelaars Delft. Arjen Cardinaal is een makelaar die staat voor wat hij zegt. Hij is open, eerlijk en goed in de omgang met mensen. Arjen blijft rustig tijdens de onderhandelingen en houdt daarbij de financiële grenzen goed in de gaten. Het hele team van V&W geeft je het gevoel dat je telt als klant. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Kortom, wij hebben net als zeven jaar geleden ook nu weer een goede makelaar gehad aan V&W makelaars Delft.

Marnix & Gretha


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u net als Marnix & Gretha ook uw woning verkopen, maar u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken? Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij V&W Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, waardoor wij u van een goed advies kunnen voorzien.

V&W Makelaars behartigt alleen úw belang. Daarbij spreken wij samen vooraf af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom zullen wij eerst vrijblijvend bij u thuis komen om de woning te inspecteren. Wij zullen onder andere letten op de ligging en de technische staat van uw woning.

Daarnaast zullen wij informatie bij u inwinnen of er gebreken of andere bijzondere aspecten zijn welke uw woning heeft die de koopprijs negatief kunnen beïnvloeden. U kunt daar - indien u dat niet meldt - door de koper achteraf op aangesproken worden. Via de NVM-database voor woonobjecten en onze lokale marktkennis controleren wij verder de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving.

Op basis van al deze informatie kunnen wij u uiteindelijk prima adviseren over de prijs waar u het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs. Afhankelijk van uw wensen en budget stelt V&W Makelaars een uitgekiend publiciteitsplan op.

V&W Makelaars meldt uw woning direct aan bij de NVM-database voor woonobjecten. Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-verkoopmakelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook automatisch groot en uitgebreid met alle kenmerken op funda.nl en diverse andere woningwebsites geplaatst.

Ook coördineert en begeleidt V&W Makelaars de bezichtigingen. Wij zijn de contactpersoon voor kandidaat-kopers. Zij kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

Voor de onderhandelingen kunt u ook op ons vertrouwen. Door onze ervaring weten wij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Met name als er meerdere bieders zijn, voorkomt V&W Makelaars dat u (kostbare) fouten maakt. Daarom stellen wij samen met u vooraf vast welke biedingstactiek we het beste kunnen volgen.

Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. V&W Makelaars informeert u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan.

De ondertekende koopakte en alle relevante stukken gaan naar de notaris. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt hij een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Wij zullen deze documenten van de notaris samen met u controleren. Houd er daarnaast rekening mee dat de koper het recht heeft vóór levering uw woning te inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten. Op de dag van levering gaat u met ons naar de notaris. U bent officieel geen eigenaar meer van de woning wanneer u de akte van levering bij de notaris hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster.

Nog enkele tips voor een succesvolle bezichtiging van de woning:
  • zorg dan dat uw woning er netjes bij staat
  • verhelp kleine mankementen
  • zorg daarnaast dat de tuin er uitnodigend uitziet
  • houd er rekening mee dat bezoekers achter alle deuren willen kijken
  • vraag ons om de bezichtigingswijzer. Hierin staan praktische tips om uw huis beter tot zijn recht te laten komen bij bezichtigingen
Benieuwd naar wat voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 015 - 214 29 09 of klik hier voor ons contactformulier.